Bolagets styrelse

Bolagets styrelse utgörs sedan extra bolagsstämma 10 oktober 2016 av Viveka Andersson, Göran Lundsten och Jan Engshagen. Inga suppleanter har utsetts. Maria Sterner Rehbäck tillträdde som VD för Bolaget under hösten 2019.

Viveka Andersson

Styrelseordförande

Utbildning: Internationell ekonom


Yrke: VD och konsult


Arbetslivserfarenhet och uppdrag: Viveka leder management konsultföretaget Wevando Consulting AB som erbjuder tjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling. Med bred bakgrund i finansbranschen från OMX, Skandia och Östgöta Enskilda Bank, samt ledande positioner i SEB och MTG har Viveka utvecklat en bredd inom ledarskap, internationella affärer och strategisk HR. Hon har bl a genomfört uppdrag som VD och Affärsområdeschef, som HR- och CSR-chef och som Landschef inklusive utlandstjänstgöring i Frankrike i tre år.


Uppdrag som styrelseledamot eller VD: ISEC Services AB, Wevando Consulting AB och Aroma Awareness AB.


Övrigt: Styrelseledamot i Bolaget sedan 2015.

Vald till styrelseordförande på bolagsstämman 2016. Ledningsprövad av FI.

Göran Lundsten

Utbildning: Jur.kand.


Yrke: Advokat


Arbetslivserfarenhet och uppdrag: Göran har tidigare arbetat som bolagsjurist, samt varit styrelseledamot och styrelsesekreterare i ett flertal försäkrings-, fond- och vpbolag inom Skandiakoncernen och andra bolag under FI:s tillsyn. Därutöver har Göran varit kreditchef och ledande befattningshavare i Coop Bank (nuvarande Med Mera Bank). Göran är numera verksam som Advokat med inriktning på bank, finans och försäkring på Hellström Advokatbyrå.


Uppdrag som styrelseledamot eller VD:

Fair Investments Sweden AB och Swarmplanet AB.


Övrigt: Ledningsprövad av FI och styrelseledamot i Bolaget sedan tidigare år.

Jan Engshagen

Utbildning: Civ. Ing. Teknisk fysik, Master Finansiell Matematik, Civilekonom


Yrke: Analytiker


Arbetslivserfarenhet och uppdrag: Efter en kort tid med reasearch på Lynx, började Jan som ansvarig analytiker på Fair Investments 2012. Jan var redan från start involverad i Bolagets hela verksamhet och fungerade som bollplank till ledning och styrelse inför strategiska beslut. Jan tillträdde som VD i Bolaget hösten 2015.


Uppdrag som styrelseledamot: Fair Investments Sweden AB


Övrigt: Ledningsprövad av FI

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER