Fair Investments Logo.png

Vi tackar dem avundsjuka...

Om du vill åstadkomma något i ditt liv så kommer du dra till dig några personer som inte gillar dig.


De kommer bli avundsjuka på att du lyckades. Din prestation blir en nagel i ögat som påminner dem om att du jobbade hårt och lyckades med det som de själva ville uppnå men inte var beredda att jobba hårt för att uppnå.


Det är en slags självbevarelsedrift som är aktiv. Om du har gjort rätt så har de avundsjuka gjort fel. Av den anledningen kommer de söka efter alla fel de kan hos dig. Genom att hitta fel på dig känner de harmoni i sitt eget beteende.


De rationaliserar sitt eget beteende genom att stampa på ditt.


De fina i min kråksång är att de flesta människor gynnar andra framgång. De flesta människor är kärleksfulla. De flesta människor förstår att "kakan" inte är begränsad och bara för att du tar dig en bit så får de inte en mindre bit. De inser att du fått kakan att växa genom ditt skapande.


Det är ytterst få avundsjuka, det borde vi fira idag! Om du känner någon ge dem någon form av bekräftelse. Det är bästa sättet att släcka deras "bittereld".

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER