Fair Investments Logo.png

Varför krångla till det?

Varför lägger vi inte istället tid på att förenkla saker.


Ta det här med investeringar. Antag att du har >5 årig horisont då du inte behöver använda ditt kapital. Vilket tillgångsslag skall du välja?


->Bolag/aktier.


Allt annat är ologiskt eftersom alternativkostnaden om du väljer annat tillgångsslag eller försöker tajma är gigantisk. Vilka bolag skall du välja. Var metodisk och gå igenom alla branscher du vill investera i. Antag att vi vill ha ett bolag inom retail. Vad är viktigt för en retailkund?


-Låg kostnad

-Brett sortiment

-Tillgänglighet

-Service


Vilket bolag i världen är bäst på det som kunden tycker är viktigt?


->Amazon.


Nu har du det bästa bolaget inom retail.


Köp bolaget när det blir billigt. Ta nästa bransch. Vilka är kriterierna? När du är klar sitter du på en portfölj med världens bästa bolag. Verklig risk är att inte äga dessa bolag. Din alternativkostnad är enorm. Du lever bara en gång och genom att äga världens bästa bolag maximerar du tid och resurser att göra det du verkligen älskar i livet.


Mitt sätt att se på risk är inte bara ett nytt sätt. Det är det rätta. Handen på hjärtat. Vad spelar det för roll om börskursen tillfälligt varierar jämfört med om du slänger bort din möjlighet att göra det du brinner för i livet?

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER