Fair Investments Logo.png

Varför blir det kallare högre upp?

Du kommer ju närmare solen?

Det borde väl bli varmare?...


Det stämmer att du kommer närmare solen ju högre upp du kommer, men det är så långt avstånd till solen att det bäst jämförs med att det inte blir varmare ju närmare du kommer en majbrasa i Haninge om du bor i Stockholm.


När solen skiner blir molekylerna mer aktiva och när de krockar med varandra frigörs värme. Att det blir kallare ju närmare solen du kommer beror på att ju högre upp i atmosfären du kommer, desto färre molekyler är det. Det leder till färre kollisioner. När du solar och känner att solen värmer din kropp så är det egentligen molekyler som dansar på din kropp.


Kopplingen till investeringar? Om du analyserar bolag som följs av få analytiker så blir det färre krockar med intelligenta investerare. Det är en svalare miljö där du undviker att bränna dig!

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER