Fair Investments Logo.png

Varför är inte priset för telekomtjänster 0:-?

Det kostar ju inget att ge en extra kund telefonitjänsterna så konkurrensen borde göra att telekomkostnaderna till slut blir gratis för kunderna.


Det som gör att telekomtjänster inte är gratis är att telekombolagen har en kundanskaffningskostnad. Skulle den inte finnas skulle vi ha nästan gratis telefoni.


Det är detsamma i mitt bolags Fair Investments rörelse. Första halvåret år 2019 hade vi intäkter på 45 miljoner och kostnader på 30 miljoner. Visst det är roligt med en vinst på 15 miljoner men den skulle kunna vara så mycket högre. Mer än 70% av våra kostnader är kundanskaffningskostnader. Om vi inte hade dessa skulle våra tjänster kosta 1/3 av vad de kostar idag. Istället för i snitt 15% i prestationsavgift skulle vi ha 5% i prestationsavgift. (Vi har inga fasta kostnader)


Har ni några bra idéer på hur vi kan få kunderna att hitta till oss istället för att vi skall lägga 50 miljoner kronor per år på att hitta kunderna? Bra ideer belönas rikligt!

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER