Fair Investments Logo.png

Tom Russo söker bolag som kan återinvestera sina vinster och växa förutsägbart över en lång period. Dessa bolag ger en skattefördel för investerare eftersom orealiserad vinst inte beskattas.

Han investerar också i högkvalitativa bolag med företagsledningar som vågar ta på sig investeringar på kort sikt för att bygga en starkare marknadsposition. De har ”the capacity to suffer” utan att bli påverkade av börsens kortsiktighet.


Russo har också valt att specialisera sig på starka varumärken inom mat-, dryckes- och mediabranschen. Han investerade också tidigt utanför USA när detta var ovanligt.


Fungerar hans strategi?

Mellan 1996-2016 avkastade Russos Semper Vic 12% per år jämfört med S&P 500 som avkastade 9%.


Vad har jag kopierat av honom?

De delar av hans strategi som överlappar mina andra förebilders strategier.


Det jag inte kopierat är hans superfokus på varumärken men jag säger inte nej till varumärken som till exempel Pepsi om bolaget stämmer med mina andra kriterier.


Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER