Fair Investments Logo.png

Time in the market > Timing the market

I en uppåtgående aktiemarknad är alla genier! Det är enkelt att lura sig själv.

De flesta tror att de är duktiga på att köpa aktier eftersom vi haft en uppåtgående aktiemarknad i 10 år. När vi i framtiden kommer få ett ras kommer amatörerna sållas ut från proffsen. Skillnaden är att proffsen köpt bra bolag medan amatörerna köpt aktiekurser. Som tur är fick vi alla en sista chans/en väckarklocka i slutet av förra året.


Ett bra sätt att se om du tillhör amatörerna eller proffsen är att gå tillbaka till perioden 20180930-20190101. Undersök hur din portfölj gick då. Ligger du cash för att du vill vänta med att investera tills nästa börsras? Ett betydligt större kapital har förlorats av de som stått utanför aktiemarknaden när de försökt tajma än det kapital som förlorats i alla börsras.


”Time in the market is more important than timing the market."

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER