Fair Investments Logo.png

Telefonsäljare? Låter du bli att svara?

Jag förstår att du är rädd om din tid. All telefonförsäljning är dock inte likadan. Alla läser inte från manus och vill pracka på dig saker du inte behöver.


Enda sättet att klara av ett telefonförsäljarjobb en längre tid är om säljaren är stolt över det hen erbjuder och representerar.


Uppförsbackar kräver starka motorer och det finns få jobb som är så krävande som telefonförsäljning. Många kunder ogillar säljsamtal och kan därför vara tuffa mot telefonsäljare.


Därför är det en bra test om du ska köpa något. Fråga hur bolaget du är intresserad av får sina kunder. Det är ett gott tecken om de får sina kunder genom telefonförsäljning och säljarna där jobbat länge. Deras tjänst måste vara bra för att de ska orka.


Jag hör ibland etablerade företag varna i media för att ta emot ett kallsamtal. Varför tror ni att de gör det? De etablerade företagen är livrädda att någon ska berätta för kunderna att det finns en bättre lösning. För en uppstickare finns det inte många andra kostnadseffektiva sätt att tillgå för att nå sina potentiella kunder.


Om du inte kan ringa en ”random” person och berätta vad ni erbjuder så är du troligen på fel arbetsplats.


Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER