Fair Investments Logo.png

Tar du livsråd från en lyckopillerknaprande psykolog?

Får du kostråd av en ohälsosam överviktig person?

Varför läser och lyssnar du på inkompetenta personer?


När det gäller investeringar får tydligen personer utan riktig kompetens och utan bevis på att de kan investera uttala sig regelbundet i olika affärstidningar. Enda kompetensen som krävs är tydligen att de arbetar på ett stort känt företag. Jag förstår media. Jag förstår inte läsarna som lyssnar/läser.

Nästa gång du läser ett råd eller tar ett råd från någon – ta reda på om den som ger rådet har kompetens eller bara får utrymme i media för att hen är duktig på PR.


De är bra på uttala sig om saker de inte är tillräckligt insatta i och snabba på att döma utan att ens ta reda på fakta. Jag tycker det är obehagligt att svenska folk är så enkla att manipulera. Netflix ”Dirty Money” avsnitt 6. Få jag talat med tänker på att sändaren har ett bakomliggande motiv hen vill uppnå.

Att ta ekonomiska råd av någon som inte har bevisat att de är duktiga investerare är som att lära sig köra bil från min 6 åriga brorson. Det är stor skillnad på de som presterar och de som bara har ett intresse.


De kanske är snälla och charmiga men har de inte presterat är det farligt att lyssna på dem.

Bakgrundskontrollera trackrecord!

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER