Fair Investments Logo.png

Sitt lugnt..

Skall ut och resa idag. Investeringar liknar resor.


När du valt resmål blir nästa steg att välja flygbolag.


Oavsett vilket flygbolag du väljer, så kommer det att uppstå turbulens (volatilitet) under resans gång. Eftersom det är bortom din kontroll, bör du behålla lugnet och lita på att piloten (förvaltaren) kan hantera det. Det kan vara svårt, då du är en social varelse och påverkas av att omgivningen stressar upp sig. Rationellt så förstår du att situationen inte blir bättre av att du öppnar fönstret och lämnar flygplanet i luften. På aktiemarknaden verkar det svårare att förstå.


Det är piloten(förvaltaren) som avgör om du landar säkert vid din destination, inte flygvärdinnorna (finansiella rådgivare). Därför är det viktigt att du valt en pilot med samma intresse som du. Om du väljer en pilot som får betalt varje gång han mellanlandar, kommer det bli dyrare och ta längre tid för dig att komma till din destination. Vissa flygbolag lurar dig genom att erbjuda utomordentlig service. Flygvärdinnor ger dig gratis dricka och mat på planet. Det känns billigt men är i själva verket en dyr måltid, eftersom planet förblir stilla på marken.


Om du har gjort en noggrann analys och känner dig trygg i ditt val av pilot (förvaltare), behöver du inte gripas av panik när planet börjar skaka.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER