Fair Investments Logo.png

Sälj dina aktier NU

Frossan på börsen!


Sälj dina aktier NU, enligt tidningen.


Det får mig osökt att tänka på alla experter som blivit rika på att "tajma" börsen.


Nedan följer en lista på personer som blivit rika på att tajma börsen. De lyckades sälja sina aktier på börsen före ett börsras. De låg likvida när börsen rasade. Före börsen vände upp hade de köpt aktier igen. De ökade sin avkastning genom att sälja och köpa i rätt tid. Duktiga marknadstajmare. Här följer listan på de 10 mest framgångsrika.


1.

2

3.

4,

5,

6.

7.

8.

9.

10.


Klart det finns undantag som lyckades tack vare slumpen. Grundregeln är dock att du inte kan lyckas med att "tajma" börsen.


Varför skriver media denna typ av domedagsartiklar? Incitament. Ju mer beroende du blir av tidningen desto fler gånger återkommer du för att läsa. Du blir då en "eyeball" fler gånger. En eyeball kan säljas. Företag köper "eyeballs" när de köper annonser/banners etc av mediabolagen. Underskatta ALDRIG incitament. Fråga dig ALLTID vad kommunikatören har för incitament. Då blir du empatisk. Om du inte förstår motivet som kommunikatören har så lyssnar du inte på riktigt. Amen. ;-)

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER