Fair Investments Logo.png

Säg grattis..

Historiskt är börsbolagens genomsnittliga avkastningen på eget kapital ca 13% Investerarna har dock historiskt "bara" fått ca 10%. Vem snodde osten?


Orsaken till skillnaden är att du aldrig kan lita på bokföringen. Största orsakerna till skillnaden är att bolag tvingas göra nedskrivningar. De säger att det är engångsnedskrivningar. Det är det inte alltid...


En annan stor orsak är pensionsskulderna som äter av avkastningen.


En annan är optionsprogrammen.


En annan är.. ni fattar..


Budskapet är att du inte kan ta årsredovisningarna för sanning. Årsredovisningarna består av "hieroglyfer" och du måste hitta Rosetta stenen.


P.S Min pappa fyller 75 år idag. Om du gillar det jag skriver här på Linkedin skulle jag uppskatta om du kunde hjälpa mig att uppvakta honom. Ring eller smsa något kul så blir jag jätteglad!! Skriv att jag bad er om ni tycker det känns konstigt att skicka till okänd. Jag uppskattar det!


Det vore tex häftigt om han fick följande text "Din familj älskar dig!" från 40 olika telefoner! Då borde väl budskapet fastna!?


Numret? ->Jan-Olov Bynélius 0708-930601

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER