Fair Investments Logo.png

Ränta på ränta effekten är magisk

Vad ger man en bolagsnörd i födelsedagspresent? Så måste min dotter ha tänkt! Jag fick den allra bästa presenten en nörd kan önska sig. Idag på min födelsedag.skickade min dotter bifogad bild på sms. Började nästan gråta när jag såg att mitt tjat gått in. Jag har sagt till mina barn att de skall följa sin passion när de väljer sitt yrke. Passionen skall komma inifrån de själva. Jag har bara en vädjan som jag gärna ser att de tar till sig. Jag hoppas nämligen att de också kommer att investera, vid sidan om sitt yrke. Jag tjatar dessutom på dem att de skall börja investera tidigt. Tror ni jag blev glad när jag fick bifogad bild på ett sms. Min dotter har tydligt förstått hur viktigt det är att börja investera tidigt. Om du investerar 1000 kr per år i 5 år mellan 25år-35år och behåller investeringarna till pensionen så har du mer kapital på din 65 års dag än om du investerar 1000 kr i 30! år mellan du är 35år-65år. Jag gjorde ytterligare en uträkning utöver hennes! Om du startar när du är 20 år och investerar 1000 kr per år i 6 år tills du är 25år så har du mer kapital än om du börjar vid 25 års ålder och sparar i 10 år. Lär era barn att börja investera tidigt! Stolt pappa!!


Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER