Fair Investments Logo.png

Politiskt inkorrekt munkaveln

Många har alltför lätt att sätta MUNKAVEL på andra.

Politiskt inkorrekt munkaveln.


Döma andra istället för att hantera sina egna känslor. Om ngn blir stött, borde de istället börja jobba med sin självkänsla.


Världen skulle vara mycket bättre om vi alla försöka skapa istället för att rasera. Stötta varandra istället för att sabla ned.


Låt folk tycka, oavsett hur galet du än tycker det låter. Om vi inte tillåts tycka kommer vi alla för eller senare tippa på tå. Åsikter måste få tillåtas.


Vem tror de sig vara som tar sig friheten att ÅSIKTSKASTRERA andra? När de dömer och sablar ner reflekterar det vem de är. När de dömer så handlar det om dem. Det är en signal att de börjar bli en facister. (Oavsett partitillhörighet) Fascism avvisar förnuftsresonemang och diskussioner. Demokrati förnekas.


Om du verkligen tänker efter ->så förstår du mycket mindre ->än det du förstår.


Det är t.o.m så ->att många av de saker du är helt säker på ->där du har helt fel.


Om du innerst inne håller med mig om förra meningen så måste du också hålla med om att det är klokt att ha ett öppet sinne och vara ödmjuk inför andras åsikter och akta sig för att döma.


Det är inte det som du inte vet som kommer skapa problem för dig. Det är det du är helt säker på ->som faktiskt är felaktigt

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER