Fair Investments Logo.png

Om jag bestämde i Sverige så skulle jag stifta en lag...

Om jag bestämde i Sverige så skulle jag stifta en lag som gjorde det omöjligt att köpa och sälja aktier som man ägt kortare tid än 5 år.


Den lagen skulle med tiden skapa mycket mer värde än alla andra lagar som stiftats i Sverige tillsammans.


Jag stiftar inte lagarna i Sverige, tur det tänker några av er....


Jag bestämmer dock över min förvaltning, Spetsförvaltningen.


Kunder som inte har minst 5 års horisont är inte välkomna. Varför? De riskerar skada Fairs rykte om de säljer i förtid och skyller sin inkompetens/feghet på Fair. Bolags underliggande värde visar sig i börskursen över en 5 års period. Under en kortare innehavstid än 5 år kan börskursen går hur som helst. Kunderna som har kortare horisont är därför troublemakers.


De är kunder som jag inte vill ha.


För att avskräcka dessa från att bli kunder instiftade jag en uttagsavgift. Har du varit kund under 1 år får du betalat 5%, 2år =4%,etc och över 5 år = 0%. Avgiften fyller två funktioner. För det första motar jag kortsiktiga Olle i grind och för det andra skyddar jag kunderna från att hoppa av före vi nått vår destination.


Om du har legitimit skäl gör jag självklart undantag från regeln. Om du däremot är kortsiktig eller orolig för turbulensen får du ingen pardon.


Fler borde kvalificera sina kunder.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER