Fair Investments Logo.png

Ni vet redan vad jag tycker...

I veckan har jag skrivit om Teslas VD och Disney +.


I bilden ser ni första dagarnas resultat av Disney + och hur det påverkade aktiekursen. Kul för Disney att de fick en sån smakstart.


Jag hade i veckan åsikter om Teslas VD som charlatan. Intressant att Cervenka skrev om fenomenet i Dagens Industri. Kunde varit mina ord.


Jag fick en del hårda ord av ganska många av mina följare när jag gav mig på Elon. Därför tyckte jag det var intressant att klippa in Twittertråden här. (Om jag länkar så stoppar Linkedin flödet) Gå gärna in själva i den tråden och bilda er en egen uppfattning. Ni vet ju redan vad jag tycker...Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER