Fair Investments Logo.png

När du söker hjälp av utomstående för att förvalta ditt kapital tänk på följande


  • De bästa strategerna och kapitalförvaltarna är inte rädda att gå emot den traditionella marknadsuppfattningen

  • Sök råd från de som har integritet och tänker själva

  • De arbetar ofta på företag som uppmuntrar individuellt tänkande och inte sällan uppmuntrar dessa firmor sina anställda att utmana traditionell marknadssyn.


Största sannolikheten att hitta denna typ av kapitalförvaltare är på firmor där kapitalförvaltaren också är stor ägare eller arbetar på företag som ägs av ett fåtal personer.


Finns också undantag bland de stora företagen. Då ska du leta efter företag som förstår värdet av långsiktig förvaltning. Bevis för det ser du på kapitalförvaltningens omsättningshastighet. De bör inte omsätta portföljen mer än max 25% per år. Den genomsnittliga innehavstiden bör vara åtminstone 4 år.

Varför är det så viktigt att hitta någon som utmanar konventionell marknadssyn? För att kunna slå index måste du gå emot strömmen annars kan du lika gärna köpa en äkta indexfond.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER