Fair Investments Logo.png

Mina under året nytillkomna kunder har förlorat pengar på pappret.

Det är det bästa som kunde hända er.


Jag förstår att det är svårt att förstå men jag skall ändå försöka förklara varför för er. Den har börsnedgången har gjort att ni kommer få högre avkastning på lång sikt. Låt mig förklara.


Utan börsnedgången hade ni haft bolag med betyg 4 av 5 i portföljen. Tack vare nedgången kommer ni nu ha bolag med betyg 4,5 av 5 i portföljen. Orsaken är att jag kunnat köpa fler kvalitetsbolag med betyg 5 till er. De bolagen var tidigare alldeles för dyra. Nu har jag kunnat köpa dem. Istället för att vara ledsen över att börskurserna rasat borde ni egentligen fira det.


Hur konstigt det än låter så kanske ni till och med skall hoppas att börsen rasar 30 % till för då kommer portföljen bara bestå av "betyg 5 bolag".


Jag har full respekt för att ovanstående är svårt att förstå för er. Jag har en betydligt enklare uppgift eftersom jag sitter med analysen. Hoppas dock att ni kan förstå konceptet och känna lugn genom det.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER