Fair Investments Logo.png

Min tekniska analys visar tydligt att börsen kommer att studsa upp

Senare kommer ett brant fall följt av en glädjepaus där vi slickar såren innan börsen fortsätter att falla brant.


Vad börsen kommer att göra när halsen slutar förstår jag mig inte riktigt på, men det ser ut som att vi kommer att ha fyra ben och en svans...


Vår hjärna är byggd för att se mönster och trender även i helt slumpmässiga miljöer.


Om du stirrar tillräckligt länge på en aktiekurva så kommer du att upptäcka trender. Det är först senare som du upptäcker att det inte går att tjäna pengar på dina observationer.


Din förmåga att lura dig själv genom att se mönster förstärks av en annan princip: lagen om små observationer. Lagen säger att du tenderar att se mönster och trender när du arbetar med för lite data som inte kan ge dig statistisk signifikans.


Ett exempel på det är när en förvaltare slår index under 2 år i rad. En del drar då slutsatsen att han är duktig, trots att informationen inte betyder något.
Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER