Fair Investments Logo.png

Många har alltför lätt att döma andras åsikter

Sätta munkavel.


Döma andra istället för att hantera dina egna känslor. Om du blir stött, borde du istället börja jobba med din självkänsla.


Världen skulle vara mycket bättre om vi alla försöka skapa istället för att rasera. Stötta varandra istället för att sabla ned.


Låt folk tycka, oavsett hur galet du än tycker det låter. Om vi inte tillåts tycka kommer vi alla för eller senare tippa på tå. Åsikter måste få tillåtas.


Vem tror du dig vara som tar dig friheten att ÅSIKTSKASTRERA andra? När du dömer och sablar ner reflekterar det vem du är. När du dömer så handlar det om dig. Det är en signal till dig att du börjar bli en fascist. (Oavsett partitillhörighet) Fascism avvisar förnuftsresonemang och diskussioner. Demokrati förnekas.


Om du verkligen tänker efter ->så förstår du mycket mindre ->än det du förstår.


Det är t.o.m. så ->att många av de saker du är helt säker på ->där du har helt fel.


Om du innerst inne håller med mig om förra meningen så måste du också hålla med om att det är klokt att ha ett öppet sinne och vara ödmjuk inför andras åsikter och akta sig för att döma.


Det är inte det som du inte vet som kommer skapa problem för dig. Det är det du är helt säker på ->som faktiskt är felaktigt

https://snd-videos.s3.amazonaws.com/217027/Steve_Hughes_on_the_absurdity_of_political_correctness_[SD_360p].mp4

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER