Fair Investments Logo.png

Lyssna aldrig på dysterkvistar

De har statistiskt, nästan alltid, fel eftersom allt blir bättre med tiden.


Ta allt snack av förståsigpåare när börsen rasade. Alla siade om den kommande recessionen. Klart den kommer men när? Det är det ingen som vet eller kan dra nytta av. Noise! Brus!


De har dessutom inte samma agenda som du. De tjänar oavsett om de har rätt i sina spåkonster eller inte.


Lyssna på fakta, inget annat. Fakta är att många bolag blev billigare. Betydligt billigare. Om du var långsiktig så kunde du dra nytta av det. Alla ni som inte ägde bolag/aktier. Hoppas ni nu köpte.

Om ni inte vet när ni ska köpa bolag igen vad har ni då för nytta av att ni inte är investerade, Ni har ju ett gigantiskt negativt väntevärde. Alternativkostnaden är enorm.


Om lustiga Huset på Gröna Lund är en metafor till riktigt bra avkastning, som gör er tids- och resursfria. Då är trappan upp till Lustiga Huset börskurserna. Ni marknadstajmare är lite som pensionärerna som aldrig vågar. Ni kommer aldrig upp till Lustiga Huset.


Ni får stå utanför och frysa medan ni hör skratten från oss. Ni missar allt det roliga. Börskursen är aldrig risken, om du inte säljer i panik. Den riktiga risken/alternativkostnaden är att missa allt det roliga i livet.


Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER