Fair Investments Logo.png

Köpte du SP500 år 2008

Om du hade köpt S&P 500 år 2008 när börsen rasat lika mycket som den rasat hittills så fick du vara med om ytterligare ras som hade prövat dina nerver.


Uppgången som sen följde var så kraftfull att du redan 1 år senare skulle haft positiv avkastning. Två år senare skulle du haft 7 % i årlig avkastning. 4 år senare skulle du haft 11% i årlig avkastning.


Jag vet inte om denna nedgång blir lika tuff som år 2008 eller ännu värre. Ingen vet.


Jag vet att det inte går att tajma marknaden och jag vet att jag aldrig gjort så mycket nytta som nu. Aldrig tidigare under min tid som förvaltare har det varit viktigare att ha stenkoll på sina investeringar.


Nu mer än någonsin kommer det visa sig att det inte går att vara en hobbyinvesterare. Det är bara proffs som kommer kunna navigera i de här haven.


Det här är den, utan konkurrens, svåraste tiden jag upplevt.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER