Fair Investments Logo.png

Jag skapar värde när jag köper

Jag stänger av sedelpressen när jag säljer.


När bolag jag köpt har ett underliggande värdeskapande som stiger långsammare än börskursen så slutar jag köpa bolaget, men jag säljer inte. Jag förväntar mig att de bolag jag köper under perioder kommer handlas betydligt dyrare än vad jag skulle köpa dem för.


Jag köper bara de bästa bolagen i världen. Är bolagen de bästa i världen så växer de inte på träd. Varför skulle jag sälja ett av de bästa bolagen i världen bara för att det blivit dyrt. Jag ser mig som ägare till de mest konkurrenskraftiga, förutsägbara företagen på den här jorden. Ett exempel är Amazon som varit dyrt under många perioder som jag ägt det. Boksäljare? Bokhandelsplattform? Branscherövrare? AWS? Matdelsplattform? Reklamplattform? Amazon växer in i och växer ur sina värderingskostymer.


Jag är inte aktiekursägare. Jag är inte som snittet. Jag letar inte heller 100 kronors sedlar för 70 kr.


Aktiekursägare ser alla bolag som lika mycket värda, där den enda skillnaden är värderingen. Jag är bolagsägare. Jag tycker inte jag ska sälja ett världsmästarbolag bara för att det blivit dyrt. Det är helt enkelt för svårt att hitta ett bättre bolag att byta ut dem mot.


Jag är noga med värderingen när jag köper, so let’s enjoy the ride!

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER