Fair Investments Logo.png

Jag lovar... riskmått..

Till alla er som tycker volatilitet är ett bra riskmått!

(Torde vara större delen av finansbranschen.)


Jag har ett affärsförslag. Jag vet ett supersäkert sätt att sänka er risk. Sänka er volatilitet. Sänka kurssvängningarna.


När ni har investerat och era val av investeringar passerar 7% i avkastning så betalar ni överskottet till mig. Vi skapar en win-win lösning. Ni får ner er risk/volatilitet/kurssvängningarna och jag får betalt för att jag hjälpt er.


Skicka mig gärna ett mailar skickar jag er mina bankuppgifter.


Mohahaha...

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER