Fair Investments Logo.png

Jag fick en ny insikt i veckan som jag vill dela med mig av

Jag träffade en kille som heter Johan Skarborg som sa en sak som jag tyckte lät smart.

Det är många som säger smarta saker till mig så jag tänkte inte så mycket mer på det. ...men idag trillade polletten ner ordentligt. Det han sa var riktigt, riktigt bra. Så bra att alla mina vänner måste få höra.


Kanske slår jag in öppna dörrar men jag delar med mig ändå.

Johan berättade att han sa till sina barn att de inte skulle fundera så mycket på vilket yrke de skulle välja i framtiden utan istället fundera på vilka människor de vill jobba med.


I samtal med våra barn och i samtal på gymnasieskolor och högskolor ligger mycket fokus på vilket yrke vi ska välja när vi blir stora. När vi blir vuxna identifierar vi oss så starkt med vårt yrke att vi har svårt att byta bana.


  • Varför funderar vi inte istället på vilka människor vi vill jobba tillsammans med?

Det är så självklart. Det är sunt förnuft. Vad gör dig mest lycklig? Ditt yrke eller de människor du arbetar tillsammans med?


Jag kommer i alla fall inte fråga mina barn om de vill bli arkeologer. Jag kommer istället fråga om de vill jobba med skelett. ;-)

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER