Fair Investments Logo.png

Jag är ingen spågumma/marknadstajmare, men jag kan räkna.

Idag ser vi vår generations bästa köptillfälle på aktiemarknaden. Det finns bolag på börsen som ingen kompetent människa skulle sälja till det priset. Jag köper gärna av dem så de kan sova gott om natten.


(De-Jag)

Win-Win,win,win,win,win,win...


Hade allt mitt kapital på börsen före börsraset eftersom jag inte är en spågumma. Det går inte att tajma börsen.


De flesta bedömarna skulle nog komma till slutsatsen att jag idag förlorat en stor del av mitt kapital. Jag ser det annorlunda.


Min uppfattning är att jag aldrig skapat så mycket FRAMTIDA avkastning på så kort tid som jag fått möjlighet att göra under denna krasch.


Det kommer synas senare. Lite som marshmallow experimentet på Stanford.


Alla bolag dras idag över en kam. Därför säljer jag nu mina "Nissan Micra bilar" och skiftar till Bentleys eftersom prisskillnaden idag är låg.


Sensmoralen i den här historian är att trots att du är fullinvesterad så hindrar det dig inte från att dra nytta av hysterin vi nu ser. Om du är i samma situation som jag, passa på att "byta upp dig".


Jag bokade ett hotellrum för länge sen och nu ringde de och berättade att jag blir uppgraderad om jag kommer. Det är precis samma sak på börsen.


Det här inlägget var din "wake up call"

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER