Fair Investments Logo.png

Investerar din rådgivare likadant som du?

Anlitar du en finansiell rådgivare? Privat banking kund? När var den senaste gången du loggade in på din finansiella rådgivares egna depå?


Om du aldrig loggat in på din finansiella rådgivares depå:


1) Hur vet du att hen är en bra investerare?


2) Hur vet du att hen äger samma värdepapper som hen rekommenderar dig?


Många klagar på finansbranschen. Jag förstår varför. Vi har mängder av "Wolf of Wall Street rådgivare och andra lycksökare. De täljer guld och tjänar miljonbelopp på kundernas bekostnad. Det finns samtidigt många duktiga förvaltare och rådgivare i finansbranschen. De har svårt att komma fram. Det beror på att kunderna köper fel. Idag köper många kunder en relation istället för kompetens. Det har gjort att finansbranschen enligt mig mer liknar en glorifierad eventbyrå än en källa till finansexpertis. Det är enligt mig till stor del kundernas eget fel. Kunderna är till stora delar inkompententa köpare. De har inte tagit reda på det mest elementära frågorna som 1) och 2) ovan. Kunderna har på så sätt varit med och skapat avvarterna i finansbranschen.


Gå till dig själv. Har du tagit reda på 1) och 2) ovan.


"Ibland är en spark i baken den bästa medicinen"

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER