Fair Investments Logo.png

Ibland är det självklara för enkelt för att det ska bli verklighet...

Träffade ett family office i förra veckan.


Han frågade. Hur gör du för att slå alla intelligenta förvaltare?


Jag svarade:

-Jag använder sunt förnuft.

-Hur?


När jag berättat hur jag gjorde var hans besvikna slutsats. Det du beskrivet Johan är ju självklarheter. Alla analytiker ser ju samma sak som du ser. Jag trodde du hade hittat något som alla andra missar.


Om du har ett bolag som växer 20% årligen de närmaste 5 åren samtidigt som marginalerna och multipeln är konstanta, vilken avkastning får du då?


Jag svarade själv på min retoriska fråga:

-Du får en årlig avkastning på 20 % per år. Är den avkastningen sämre bara för att alla andra ser samma sak?


De flesta hade nog blivit besvikna när de som jag gjorde ovan förlorade en affärsmöjlighet.


Jag blev istället stolt över mig själv. Tidigare i mitt liv hade jag börjat ifrågasätta min investeringsfilosofi. Varför passade den inte denna investerare. Skall jag ändra något så att processen blir mer komplex, etc etc....


Nu blev jag stolt över att jag kände trygghet i att det bara finns en person jag behöver övertyga om min process. Mig själv.


Ovanstående historia har en viktig poäng.


Din investeringsprocess behöver inte vara den bästa för alla. Den behöver bara vara bäst för just dig.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER