Fair Investments Logo.png

I varje bolag som jag väljer att köpa finns det ett par egenskaper som är viktigare än allt annat

Bolag utan dessa egenskaper har jag enkelt att ”dissa”. Jag är riktigt bra på att välja bort.

När jag hittar de egenskaper jag söker så satsar jag stort. De bolagen växer inte på träd.

En annan viktig aspekt är att jag fokuserar på egenskaper som inte förändras. Egenskaper som inte förändras ger mig kontroll.


Det blir enklare att förstå om jag tar ett exempel. Tänk er att jag istället skulle fokusera på det bolaget som har den bästa tekniken. I det fallet kommer jag ”bara” ha rätt tills någon konkurrent kommer på en bättre teknik.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER