Fair Investments Logo.png

I en uppåtgående aktiermarknad var alla genier!

Det är enkelt att lura sig själv.


De flesta tror att de är duktiga på att köpa aktier eftersom vi hade en uppåtgående aktiemarknad i 10 år. När vi nu fått ett ras kommer amatörerna sållas ut från proffsen. Skillnaden är att proffsen köpt bra bolag medan amatörerna köpt aktiekurser.


Jag skrev ett inlägg 14:e juni 2019 där jag berättade om väckarklockan i slutet av 2018. Jag skrev att en bra test på om du tillhör amatörerna eller proffsen är att gå tillbaka till perioden 20180930-20190101. Undersök hur din portfölj gick då.


Ligger du cash för att du vill vänta med att investera tills nästa börsras? Ett betydligt större kapital har förlorats av de som stått utanför aktiemarknaden när de försökt tajma än det kapital som förlorats i alla börsras.


”Time in the market is more important than timing the market. Då du har "tajming sjukdomen" i din kropp kommer du få svårt att veta när du skall gå in igen. Det kommer nämligen aldrig vara enkelt att hitta ingången på marknaden.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER