Fair Investments Logo.png

Hur blir man framgångsrik?

Alexander Pärleros har framgångsrikt (!) byggt sitt koncept kring frågan.


Jag fick också frågan av Navid Fard på ”How to talk”.


Igår fick jag återigen frågan. Istället för att reptilsvara bad jag om att få återkomma när jag verkligen funderat över svaret.


För att verkligen förstå måste du kunna förklara på ett enkelt sätt. Jag försöker här förenkla ner svaret till sin absoluta kärna.


Alla läsare har olika definitioner på att vara framgångsrik men jag svarar utifrån vad jag anser. Jag tror dock kärnan stämmer oavsett hur du definierar ”att vara framgångsrik”.


Vad kom jag fram till?


Trumvirvel! Nu kommer svaret!!!


”Det bästa sättet att få det du vill ha i livet tror jag är att förtjäna det du vill ha. Leverera det du själv skulle vilja uppleva om du satt på andra sidan.”


Hur skulle ni själva svara om jag bad er om kärnan?

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER