Fair Investments Logo.png

Hur blir du framgångsrik?

Genom att ”tåla lidande”.


År 1972 genomfördes det som kom att kallas för Marschmallowsexperimentet på Stanford University. De fyraåriga barnen som deltog i studien erbjöds varsin marshmallow. Ledaren för försöket berättade för barnen att de skulle erbjudas två marshmallows var om de kunde motstå att äta upp marshmallowen direkt.


Forskarna analyserade hur länge varje barn kunde motstå frestelsen att äta marshmallowen och om detta samvarierade med barnens framtida framgång.


I efterföljande studier fann forskarna att de barn som lyckades motstå att äta marshmallowen visade sig ha bättre framgång i livet mätt i SAT poäng, utbildningsnivå, Body Mass Index med flera mättal.


Jag är övertygad om att vår förmåga att fördröja ”vår tillfredställelse” också påverkar vår avkastning när vi placerar vårt kapital. Jag ser det som ett av aktiemarknadens syften att flytta kapital från de som måste ha tillfredställelse snabbt till de investerarna som har tålamod.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER