Fair Investments Logo.png

Hur är det möjligt?

Schwab erbjuder gratis courtage på aktier och optioner!


Hur är det möjligt? Ebberöds bank?


Schwabs affärsmodell är inte bara transaktionskostnader. Före beskedet stod transaktionskostnader för <11% av intäkterna. Det är värre för konkurrenterna där transaktionskostnader kan stå för >30 % av intäkterna.


Schwab är mer likt Costco i affärsmodellen. Schwab erbjuder brett utbud av tjänster och motsvarigheten till den årliga medlemsavgiften betalar kunderna genom att Schwab tjänar ränta på alla kontanter som ligger på depåerna. De tjänar pengar på skillnaden mellan vad de betalar till kunderna och den ränta de får på sina räntepapper. Ju högre ränta desto större intjäning. Tror ni på högre räntor -> investera i Schwab.


Tips. Även svenskar kan bli kunder på schwab.com. Då slipper ni dessutom dyra växlingsavgifter. Idag tjänar alla svenska aktörer stora intäkter på dina valutaväxlingar. Du kan få betala upp till 1% i valutaväxlingsavgift. Avgifterna urholkar din avkastning.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER