Fair Investments Logo.png

Har du låst in din förlust?

Om du nu sålt dina aktier för att du förutsåg att ytterligare finansiell kris och börsras skulle komma, så har du låst in din förlust och därmed förseglat mindre tid med det du älskar i livet.


Det är fakta. Enda undantaget är om du lyckas köpa tillbaka aktierna före de studsar upp. Hur hade det sett ut under förra krisen år 2008 för att du skulle kunnat ”tajma rätt”. Nyheterna i media var extremt negativa, arbetslösheten var dubbelt så stor som den är idag och ökade varje månad upp till 10%.


Det krävs enorm tur för att kunna ducka en nedgång och sen ha modet att gå in i marknaden före nyheterna visar sig positiva igen. När nyheterna är positiva igen så har marknaden redan tagit igen tappet. Tajming är lika mycket loosers game som att spela på ett kasino. Extremt få människor fattar det.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER