Fair Investments Logo.png

Falsk säkerhet

När jag tänker på de som idag flippar sin bostad, spekulerar i high-yield obligationer, indexfonder och private equity för att de ökat mycket i värde, kan jag inte låta bli att tänka på grisen som tycker att livet är härligt eftersom han blir matad.


Matningen kommer att förstärka grisens säkerhetskänsla och välbefinnande. Han kommer ha ett härligt liv i 103 dagar i rad. Kan ni tänka vilken eufori han kommer vara i om 103 dagar när han varje dag får mat utan att göra något? Om 103 dagar kommer dock julafton och grisen går ett trist öde tillmötes.


Grisen tror att världen är linjär då han inte upplevt annat. Vi chimpanser tror också det om vi inte stannar upp och kommer på att det finns andra hypoteser än de vi är vana med.Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER