Fair Investments Logo.png

En bra metod för att hitta rätt bolag är att försöka ”döda bolaget”

Var metodisk och försök att hitta anledningar som gör att det intressanta bolag du hittat kommer att misslyckas. Om du är noggrann och bolaget klarar sig helskinnat genom "Rambos alla fällor” är det förmodligen ett bra bolag att investera i.

Säg att du kommit fram till att Ericsson är ett bra bolag att investera i. Bolagsvärdet är ca 19 miljarder dollar efter att du betalat av skulderna.

Tänk dig att du har 19 miljarder dollar i näven. Skulle du kunna konkurrera ut bolaget om du gav dig tusan på det? I så fall ska du inte investera i Ericsson utan istället gå vidare till nästa hypotesbolag. Du vill undvika att investera i en "late stage" Nokia eller Kodak.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER