Fair Investments Logo.png

Egentligen är priset du köpt för irrelevant

Trump är transparent. Han skrev om sin strategi i vita huset redan 1987. I boken "The art of the Deal😃


"My style of deal-making is quite simple and straightforward. I aim very high, and then just keep pushing and pushing to get what I am after. Sometimes I settle for less than I sought, but in most cases I still end up with what I want." Trump använder "förankringsmodellen" Han förankrar motparten vid sin extrema position så att de kompromisser som görs egentligen är eftergifter till Trumps fördel.


Tänk på det när ni fattar beslut. Priset ni köper aktien för betyder ingenting. Din hjärna förankrar priset och ger priset betydelse för framtida beslut men egentligen är priset du köpt för irrelevant.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER