Fair Investments Logo.png

Du sitter i fängelse.

Fängelsegallren är dina åsikter.


Det är extremt svårt att rymma från sina åsikter.


Nästan omöjligt när du ventilerat dina åsikter inför andra människor.


Orsaken är att vi vill vara konsekventa i vårt beteende. Har vi sagt något vill vi hålla det. Från en psykologiskt perspektiv kan detta beteende förklaras av de flesta av oss har en självbild där vi ser på oss själva som någon andra kan lita på. Vi håller det vi lovar.


Ovanstående psykologiska påverkanskrafter är anledningen till att jag undviker att offentligt tala om och ventilera mina innehav. Tyvärr misslyckas jag ibland och berättar om mina innehav. I dessa lägen är det viktigt att jag förstår att mitt ego riskerar att hindra mig från att sälja bolaget om ny information kommer fram.


Det är viktigt att förstå alla psykologiska krafter som påverkar oss. Först då kan du undvika dessa eller hålla dig borta från krafterna.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER