Fair Investments Logo.png

Det bästa rådet jag kan ge dig

Det är det bästa rådet jag kan ge för att det är superenkelt att följa och det bygger på sunt förnuft. Det är ett råd som du kan tjäna på oavsett hur mycket kapital du har.


Rådet är extremt viktigt.

Nu kommer rådet. Trumvirvel…


  • Kräv bevis på att den som har hand om ditt kapital också har sitt privata kapital investerat på exakt samma sätt som du

Om ni investerar ert kapital genom en rådgivare så gäller detta råd oavsett vad han råder er att ni ska investera. Ledningen för rådgivningsbolaget borde också ha sina privata investeringar i samma förslag som de råder kunderna.


Om du investerar direkt i en aktie. Försäkra dig om att ledningen tjänar mer på sina aktier än sin lön.

Logik?


Sunt förnuft. Många tänker på sig själva först. Därför är det så viktigt att du lägger ditt kapital som en gökunge i samma bo som din förvaltares, så att han sköter om ditt kapital med samma omtanke som han tar hand om sitt eget.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER