Fair Investments Logo.png

Det är dyrt med alternativkostnader

När några av er läser det tidningarna skriver om börsen kanske ni tänker att ni skall sälja allt ni har i aktier. Det är fel slutsats att dra.


För det första är det omöjligt att tajma börsen


För det andra skall du ALDRIG låta bli att äga undervärderade aktier bara för att börsen har en risk att rasa.


Problemet är att du då riskerar något som är mycket värre. Du riskerar att gå miste om värdetillväxten i de bolag som idag är undervärderade. De kanske aldrig handlas till ett så lågt pris igen. Det är som att missa ett tåg. Tåget kanske aldrig stannar vid din perrong igen.


Vad är värst? Att se din portfölj minska på pappret -50% under ett år eller gå miste om att 10 dubbla ditt kapital för att du trodde att du skulle kunna tajma?


Många blev rädda och sålde sina aktier med förlust år 2008 men förstår inte att det verkliga misstaget de gjorde var när de missade att investera i aktier som:


APPLE (har ökat 12 ggr i värde från högsta kursen år 2007 tills idag)


STARBUCKS (har ökat 8 ggr i värde från högsta kursen år 2007 tills idag)


NETFLIX (har ökat 75 ggr i värde från högsta kursen år 2007 tills idag).


Ni som drömmer om att vinna 1 miljon på spel. Det hade räckt om ni investerat 13 500 kr i Netflix år 2007 precis före den stora finansiella kraschen -> 1 MSEK idag.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER