Fair Investments Logo.png

De flesta svenskar (>95%) är riktigt dåliga på att investera

De är kortsiktiga och lyssnar på fel källor. De bästa svenska investerarna är de som aldrig säljer. De som inte kan sälja eller de som ärvt aktier och inte vill sälja av respekt.


Finansiell media är med några få undantag bara brus. Det är inte konstigt eftersom de tjänar pengar på annonser. Media tjänar inte mer för att du gör bra affärer. De tjänar när du kommer tillbaka så att annonsörerna kan fånga ditt intresse.


De som får mediautrymme är de som främjar kortsiktighet. De som gör att du måste komma tillbaka ofta för att få nya råd. Dagen som du slutar att lyssna och oroa dig för börsens kortsiktiga riktning, är dagen som du kommer att få riktigt bra avkastning på dina aktier.


Fokusera på det du kan påverka. Hitta bra bolag!
Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER