Fair Investments Logo.png

Dömer du andra? Det får du!

Om du först satt dig in i deras perspektiv och förstått hur de ser det från sitt perspektiv. Annars är du bara osäker, dryg och nonchalant.


Jag uppmanar dig att söka upp människor som tycker annorlunda än vad du gör, för att förstå varför de tycker annorlunda. Du kommer få en bättre bild av verkligheten vilket hjälper dig att fatta bättre beslut.

I min investeringsprocess söker jag upp de aktörer som ”blankar” aktien jag funderar på att köpa. De tycker med andra ord att aktien är skräp.


Genom att förstå deras perspektiv så får jag en bättre bild av verkligheten. Det kan hjälpa mig att avstå från att köpa eller så kan det hjälpa mig att känna större trygghet i mitt köpbeslut.


Mitt största innehav fick jag trygghet att köpa efter att ha studerat en analys på 118 sidor av Muddy Waters (en av världens bästa blankare). Han totalsågade bolaget som jag nu gjort till mitt största innehav.


Investeringar är mycket likt brädspelet Schack. Om du förstår hur motståndaren tänker så blir det enklare för dig att göra dina drag. När jag förstår hur de som säljer tänker blir det enklare för mig att besluta om jag ska köpa eller sälja.
Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER