Fair Investments Logo.png

Corona -> folk jobbar mindre.

Själv har jag aldrig jobbat hårdare.


Nu tänker ni kanske att jag jobbade så hårt för att skydda portföljen i raset. Det var en del av historien men jag gjorde dessutom tvärtom.


Jag gick igenom alla bolag för att få klart för mig hur den nya Corona viruset kommer påverka värderingarna. Bolag som är mer sårbara än deras börsnedgång skall säljas, men i ras blir dessutom kvalitetsbolagen billiga. De säljs på rea. Då skiftar jag portföljens trygga tråkiga bolag till dessa bolag som annars alltid är dyra. Det är under ras/hög volatilitet jag skapar avkastningen.


I mörkret och paniken som Corona Viruset skapar ser jag i alla fall en ljusglimt i att vi slagit OMX index med +15% sen årets början. Slagit det svåraste indexet att slå S&P 500 med > +6% per år de senaste 3 åren.


Hårt arbete lönar sig även i tuffa tider. Fler borde jobba stenhårt nu. Vi behöver alla skattepengar vi kan få fram.


Jag är rädd att Corona är som flugan i porslinsaffären. Vi är elefanten. När flugan sätter sig på oss får vi panik och löper amok i porslinsaffären. Allt kraschar. I efterhand kommer vi fram till att vi borde agerat lugnare


Tvätta händerna. Skydda de gamla och sjuka. Vi köper mat till vår 86 åriga granne när hon behöver, ring era äldre släktingar. Empati behövs.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER