Fair Investments Logo.png

Consumer Staples bästa bolagen senaste 40 åren

Låg Beta aktier har slagit index.


Starka varumärken som P&G äger, Nestle, Pepsi, Coca-Cola etc har gjort många investerare rika de senaste decennierna. Buffetts älsklingar.


Framåt går det inte att göra bra affärer genom att se ut genom backspegeln. Låg Beta och Consumer Brands är de aktie som mest liknar obligationer. En av mina gurus Yacktman äger många av dessa och räknar dessutom på dem precis som att de vore obligationer.


Räntan har sjunkit de senaste 40 åren. Då ovanstående bolag liknar obligationer så har de haft en stark medvind. Den medvinden är nu borta. Skall bli intressant att följa hur obligationer, fastigheter, låg beta och consumer staples bolag kommer utvecklas utan denna medvind. Jag säger inte att de kommer att vara urusla investeringar. Tror bara inte att de kommer vara vinnarna.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER