Fair Investments Logo.png

Brynolf & Ljung uppträdde i Västerås i helgen

Jag blev uppkallad på scen och fick ansvaret att hålla koll på en låda under hela showen.


Vad har detta med investeringar att göra?


De flesta som tycker börsen är dyr och ska vänta tills börsen blir billig, före de investerar, har mycket att lära från en Brynolf & Ljung föreställning.


Vad är kopplingen till Brynolf & Ljung? Trolleriet sker sällan där vi tror att det sker. Det var inte jag som trollade in kattungen i lådan. Det trolleriet skedde när vi minst anade. När vi inte var med. Finansiella kriser händer oftast inte heller där vi tror att de ska ske. De tillgångar eller områden av ekonomin som flocken anser vara riskfyllda är oftast fredande från kriser. Det händer inte där flocken tror. Kriserna jäser istället till sig i de områden som flocken anser vara säkra. Ofta kassaskåpssäkra.


Fastighetskrisen på 90-talet, Ericsson/Nokia på 2000-talet, Amerikanska fastigheter 2010-talet.

Vad blir det härnäst? Vad är det som idag är så tryggt att vi alla kan tjäna pengar? Vad är era förslag?

Kanske hittar vi tillsammans nästa kris.


Hur kommer det sig? Bubblor uppstår inte i ett vakuum. När de börjar växa bygger de på sunt förnuft. Det är först när vi byter perspektiv som vi märker att vårt sunda förnuft var en illusion.


Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER