Fair Investments Logo.png

Begrav drömmen om ”snabba cash”

Säg att du gjort en investering på 1 miljon kr och att denna förlorar 50% av sitt värde. Om aktien till exempel går upp 50%, ligger du fortfarande 250.000 kr back. Det krävs en uppgång på 100% (!) för att du ska vara tillbaka på ruta ett.


Det hindrar inte, att den som satsade på Microsoft när det var en liten, liten start-up, fick tillbaka flera gånger pengarna. Men hur sannolikt är det att du ska hitta nästa Microsoft?


Om du lägger handen på hjärtat, är det nog mycket troligare att du köper en aktie som får pyspunka och aldrig gör någon människa glad. Det är så otroligt svårt att skilja agnarna från vetet, när företag är små och nystartade.


I det långa loppet är aktier i små tillväxtbolag faktiskt det sämsta du kan placera dina pengar i. Av hundra nystartade bolag utvecklas kanske två eller tre till guldägg. Tio klarar sig hyggligt.


Resten blir aldrig något annat än misslyckade småföretag som i bästa fall överlever och i sämsta fall går under. Vilket alltför många gör. Mitt råd till dig är därför enkelt och okomplicerat.


Begrav drömmen om snabba cash.


Satsa långsiktigt på företag som redan dokumenterat sin förmåga att växa och utvecklas med god lönsamhet.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER