Fair Investments Logo.png

Bästa affärsmodellerna är de som löser problem för kunderna.

Om du som jag nattat barn så vet du hur ont det gör att kliva på en legobit. Jag själv går från zombie till hulken på en millisekund.


Lego har nu löst problemet då de tagit fram en dammsugare som suger upp legobitarna. Det "coola" med dammsugaren är att den separerar legobitarna från dammet och sorterar färgerna.

Du ställer in din hastighet och då kommer den ihåg dina inställningar från förra gången. Precis som på din bil. Förbluffande smart.


Lego tror nu att de kommer att fördubbla omsättningen från 35 miljarder danska till 70 miljarder danska under en 5 års period. Marginalen kommer vara liknande den de har idag.


Jag söker CAMP-B bolag och Lego passar.


C= Crazy idea

A= Apelike management

M= Mad competition

P= Painful runway


B= Bull


Perfekt produkt för alla er därute som tror att ni kan tajma marknaden.
Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER