Fair Investments Logo.png

Är du ung och vill bli bra på att investera?

Unga oerfarna vän – Det är kört!


För att bli bra på att investera måste du först bli bra på att förstå dig själv. Du måste ha levt för att kunna förstå hur du fungerar i olika situationer. Det är först när du förstår hur du påverkas under dina känslors inflytande som du kan bli en duktig investerare.


Varför måste du förstå dig själv först?

Börsen styrs av alla som verkar på börsen. De som verkar på börsen styrs av känslor. Våra egna beteenden hjälper eller stjälper vår investeringsförmåga.

De viktigaste styrkorna på börsen är att förstå andras och dina egna känslor.

Därför kan du aldrig bli en bra investerare om du är ung.

Till alla regler finns det undantag...


Är du ung och inte vill vänta tills du blir gammal? Vänta med all finanslitteratur. Vill du bli bra på riktigt ska du läsa allt du kommer över om hur vi människor fungerar. Beteendepsykologi, KBT-psykologi, Dalai Lama, Kay Pollak, Stephen Covey, Robert Cialdini etc.


Det är en sak att läsa böcker och kunna teorin. En annan sak att agera kyligt när det gäller. Därför ska du använda alla situationer du kan till att träna upp ditt psyke. Iaktta hur du och andra beter sig i olika situationer.

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER