Fair Investments Logo.png

Incitament styr fokus

VI HAR SAMMA AGENDA SOM DU

Skulle du tvätta en hyrd bil? Eftersom det inte var din egen bil, skulle du förmodligen inte göra det. Människan tenderar att vara självisk och tänka på sig själv i första hand. Om du vill få ut det mesta av ditt kapital måste du därför välja en kapitalförvaltare med samma agenda som du.

Incitament är avgörande. Din förvaltares genuina engagemang brister om det inte är hans egna kapital som står på spel. För att han ska bry sig om ditt kapital måste han förlora om du förlorar och vinna om du vinner. Vår förvaltare har placerat sitt eget kapital i samma portfölj som våra kunder.

VAD BETALAR DU FÖR?

Idag arbetar många förvaltare enbart med fasta avgifter. Det innebär att din förvaltare får betalt trots att fonden inte presterar bättre än index. Idag säljer finansiella rådgivare in fonderna hos sina kunder, inte utifrån hur bra de är, utan snarare i relation till den ersättning de får för att sälja fonden. 


Avgiftsstrukturen gör att de flesta förvaltare bedriver en alltför indexnära förvaltning. För större förvaltare finns ingen uppsida med att försöka skapa överavkastning, eftersom försäljningsmaskinen fungerar ändå. I praktiken innebär det att kunden betalar för relationen med rådgivaren, istället för den faktiska avkastningen. 

Vår prestationsbaserade affärsmodell innebär att vi tar avstånd från intressekonflikten som missgynnar dig. Vi vinner bara när du vinner.

JA till en förvaltare som lever på prestation

NEJ till en förvaltare som lever på provision

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER