SÅ ATT DU KAN FÖRVALTA DIN TID

Vi förvaltar ditt kapital

 

Hur förvaltar vi kapital?

Lorem ipsum dolor sit amet, has ea putant democritum, percipit necessitatibus vis id. Elit verear ornatus eos in, consul primis et pri. Quo iusto fabulas minimum ex. Mea et augue ubique, at eam quod ridens eligendi. Erant putent cu vix, mei enim assum quidam et. Quod elitr in nam.

[Informationskälla: Charles Schwab, Bloomberg
Blå: Visar utvecklingskurvan för modellportföljen innan eventuella förvaltningsavgifter. Det är denna avkastning som om man ägt modellportföljen skulle bli föremål för vinstdelning.
Röd: Visar utvecklingskurvan för Spetsförvaltningens jämförelseindex S&P 500 Total Return samt några andra utvalda index.
 
Observera:

  • Grafen utgår från en modellportfölj som representerar vår förvaltningsstrategi för Spetsförvaltningen.

  • Uppgifterna avser tidigare resultat och utgör inte en tillförlitlig indikation om framtida resultat.

  • Ingående valutaexponering i Spetsförvaltningen är US Dollar och SEK vilket resulterar i en valutarisk som innebär att avkastningen kan öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.

  • Avkastningen/innehaven kommer skilja mellan olika kunder och modellportföljen beroende på ingång i förvaltningen och när kund blir fullexponerad.]

Vår unika kundgaranti

– Evigt High Watermark

Vi tillämpar evigt High Watermark. I praktiken innebär det att vi hela tiden måste få dina pengar att växa. Vi tar ut en prestationsbaserad avgift först när dina pengar stigit i värde, i relation till det historiskt högsta värdet. Om värdet på ditt insatta kapital stiger från 70 till 100 och sedan faller tillbaka till 85, tar vi en prestationsbaserad avgift först när ditt värde återigen passerat avkastningströskeln som utgörs av det historiskt högsta värdet, det vill säga 100. 


Kort sagt: Vi tar inte betalt för samma jobb två gånger. Det är unikt i branschen och vår garanti på att vi har samma agenda som du!

VARFÖR VÄLJA FAIR?

VÅR ERSÄTTNINGSMODELL

Prestationsbaserad

Vi utmärker oss från resten av branschen genom vårt unika sätt att ta betalt för våra tjänster. Vi tar bara betalt för den värdeökning vi skapar. Du betalar bara för vinsten. Det innebär att vi, till skillnad från våra konkurrenter, har incitament att prestera och göra det vi lovat.

VÅR HISTORISKA AVKASTNING

Högre avkastning än konkurrenterna

Vår förvaltning har presterat bättre än både index och konkurrenterna. Sedan starten 2011 har vi haft en avkastning på ca 335%, med en snittavkastning på ca 20% per år. Vår förvaltning har presterat bättre än både index och konkurrenterna. Hittills har alla femårsperioder mer än dubblat kapitalet. 
 

SE HUR MYCKET DU SPARAR

10% bättre villkor

Vi garanterar 10% bättre villkor än konkurrenterna – annars tjänar vi inte en krona.

DELAD RISK

Din agenda

Vår förvaltare är själv investerad i samma lösning som våra kunder. Det är vår garanti på att vi har samma agenda som du. Vi vinner bara när du vinner.

JA till maximal avkastning

JA till en rådgivare som lever på prestation

JA till en rådgivare som delar på risken

NEJ till höga fasta avgifter

NEJ till en rådgivare som lever på provision

NEJ till en rådgivare som avsäger sig risken

VAD SÄGER ANDRA OM OSS?

"Första gången jag känner mig som en vinnare"

- Namn Efternamn

VILKA ÄR VI?

MERVÄRDE

Vår affärsidé

Vi vill göra om, göra rätt för hela finansbranschens räkning. Mindre snack, mer
verkstad.

FÖREBILDER

Vår filosofi

För att bli bäst, har vi lärt oss av de bästa. Våra bolag är noga utvalda för att prestera bättre än marknaden. Vi investerar i ett redan beprövat, framgångsrikt koncept.

HITTA HIT

Våra kontor

Vi finns för dig. Möt oss på en gratis konsultation så hjälper vi dig att identifiera
dina investeringsbehov.

ANMÄL MIG

Våra seminarium

Många har lång erfarenhet av att vara kund till finansbranschen, men det är få
som har kunskap om hur den fungerar på insidan. Nu har du chansen att upptäcka finansbranschen bakom kulisserna. En timme av din tid – din hittills bästa investering.

 

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort!

När du fyller i fomuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi ska komma i kontakt med dig. Vi återkopplar så fort vi har möjlighet. Dina behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst aväsga dig att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se

Humlegårdsgatan 20, 114 46 Stockholm   |   08 - 55 77 99 00   |   info@fairinvestments.se

Vem är du?

Vi vill veta mer om dig och dina drömmar

Hör av dig i kontaktformuläret nedan så svarar vi inom kort

*När du fyller i formuläret samtycker du till att vi sparar dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi

ska komma i kontakt med dig. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och används endast i syftet att kontakta dig för ditt ärende. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att vi behandlar dina uppgifter genom att maila info@fairinvestments.se. 

Läs mer om vår integritetspolicy här

© Fair Investments Sweden AB. All rights reserved. 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER